Cara Mudah Ketatkan & Sempitkan Faraj

SEMPITKAN FARAJ SEPERTI MALAM PERTAMA

Label: sempitkan faraj, ketatkan faraj, vagina sempit, vagina ketat, cara ketatkan faraj yang longgar, tongkat ajimat madura asli indonesia, pengedar tongkat ajimat madura original di malaysia, teknik mengetatkan faraj tanpa risiko

KHAS UNTUK WANITA. JADIKAN FARAJ ANDA SEPERTI MALAM PERTAMA. INI BUKAN JAMU UNTUK DIMINUM ATAU DIREBUS TETAPI UNTUK DILETAKKAN KE FARAJ ANDA SELAMA 1 KE 2 MINIT SAHAJA. KESANNYA AMAT MEMBERANGSANGKAN. ANDA AKAN MENJADI HEBAT DIRANJANG. GUNAKAN TONGKAT AJIMAT MADURA. HARGA SERENDAH RM35 SAJA. BOLEH GUNA SEHINGGA 6 BULAN. WANITA MENGANDUNG DILARANG MENGUNAKAN TONGKAT AJIMAT MADURA.

faraj ketat sempit


TONGKAT AJIMAT MADURA

Ketahuilah wahai kaum Hawa…. Kerana tidak mahu pasangannya berasa hati atau berkecil hati, lazimnya lelaki tidak akan komen apa-apa tambahan pula telah lama mendirikan rumahtangga. Namun disudut hati seorang lelaki begitu teringinkan pasangannya memilik faraj yang sempit/ketat seperti belum pernah disentuh.
SEBAB ITULAH ADA SESETENGAH LELAKI YANG TELAH BERUMAHTANGGA MENCARI YANG LAIN SECARA TERANG-TERANGAN ATAU SECARA SEMBUNYI DAN SUDAH TENTULAH PILIHAN UTAMA MEREKA ADALAH YANG SEMPIT dan KETAT….

Kenapa lelaki kebanyakannya berfikiran begitu… jawapannya terlalu mudah.. ini semua adalah tuntutan nafsu yang begitu kehendaknya… sentiasa bermain difikiran lelaki. Oleh sebab itu, wahai kaum wanita.. janganlah memandang remeh akan perkara ini, berilah peluang kepada pasangan anda untuk menikmati malam pertama buat kali kedua bersama anda dan saya yakin pasangan anda PASTINYA akan tersenyum puas malah hubungan anda akan jauh lebih indah dari sebelum ini. Dan yang penting sekali pasangan anda sudah tidak punyai alasan untuk mencari yang lain.

Untuk itu saya perkenalkan “Tongkat Ajimat Madura” dari Indonesia. Inilah rahsia kaum wanita madura mengikat pasangan mereka agar setia pada yang satu. Biarpun jauh merantau mencari rezeki namun kekasihnya tetap diingatan.
Tongkat Ajimat Madura bukanlah seperti maajun untuk dimakan tetapi ianya untuk dimasukkan kedalam faraj hanya 1-2 minit sahaja. Jika ingin bersama pastikan 30 minit sebelum adingan bermula.

tongkat-ajimat-madura-asli-indonesia

‘TONGKAT AJIMAT MADURA” (Indonesia) ini dibuat dari bahan-bahan kayu dan tumbuh-tumbuhan yang terpilih dan ia hanya didapati dalam hutan belukar di Kepulauan Madura, Indonesia. Jamu ini dibuat berdasarkan ramuan rahsia yang telah diwariskan dari zaman purbakala dan ia hanya diketahui oleh wanita Madura yang terkenal dalam memelihara keindahan tubuhnya serta memikat kasih sayang suaminya.

Khasiat utama Tongkat Ajimat Madura ini untuk mendatangkan manfaat berikut:

1. Memberi kemesraan yang luar biasa dalam perhubungan suami isteri.

2. Menyembuhkan penyakit darah putih (Piktay) serta menghilangkan bau busuk dalam rahim yang sangat menjijikkan bagi sang suami.

3. Melenyapkan rasa gatal-gatal dalam rahim sehingga menyebabkan wanita merasa tidak selesa dan tenteram.

4. Mengeringkan rahim dari air lendir yang berlebihan supaya menjadi kering dan ketat sehingga menimbulkan kenikmatan yang tidak terhingga dalam perhubungan di antara sepasang kelamin.

Cara memakainya:

Ambil Tongkat Ajimat Madura ini seluruhnya, masukkan dengan perlahan-lahan ke dalam kemaluan (faraj), tinggalkan selama 1 atau 2 minit. Kemudian cabut dan cuci dengan bersih dan disimpan untuk digunakan di lain masa.

Untuk menggunakan bagi hubungan kelamin, Pakai Tongkat Ajimat Madura ini kira-kira 30minit atau 1 jam sebelum bersetubuh… dan lihatlahh…hasilnyaa…Amat Menakjubkan!!!! Sekali beli…..lama boleh digunakan!!!!!! Cubalah…dan percayalahhh!!!!!

Apa kata penguna TONGKAT AJIMAT MADURA

Dari : Puan Faridah (Bukan nama sebenar)
Pertama kali saya guna Tongkat Ajimat Madura hanya kerana untuk menghilangkan keputihan dan bukan untuk tujuan seks…

Saya insert pada faraj yg dah dibersihkan…dan biar selama 2 minit (ada web blogspot yg saya tgk dia suh 10 minit at least…tp bila saya refer indon nyer web dia kata jgn lebih 2 minit…so sy folow yg indon tu punya), dari situ saya dah rasa ketat dan benda tuh macam serap dan sempitkan liang faraj…lepas 2 minit saya cabut perlahan2 dan kat sini saya dah mula rasa faraj saya macam kering sbb liang dah sempit…bila keluarkan sy nampak ujung tuh ada sedikit keputihan…rasa kering dan ketat sungguh ketara…

mmmm mlm tuh lepas 1 jam saya guna Tongkat Ajimat Madura..teringin lak nak buat hubungan badan dgn suami dan aduhai repeat lak lagi about 2 hours before the intercourse… Terkenang saya masa malam pertama…mengigil saya kerana faraj saya ketat sgt2 …suami sy pun pelik first time lah puloq dengar suami mengerang…maaf sensor sikit…masa enjut best sbb grip dia kuat dan ketat dan rasa clitoris saya berdenyut dan senang klimaks…dan yg paling best lepas terpancut dalam rasa berdenyut2 dan kemut dgn sendirinya…

seroiusly saya tak pernah rasa camni punya best plus …..melainkan masa mlm pertama dan awal2 kawin dulu jer..sbb masa tuh saya masih dara dan takde lahirkan anak lagi…saya sekarang adalah ibu kpd 4 org anak… selalunya kalau sex intercourse rasa hambar dan takde apa2… hanya sekadar melepaskan tanggungjawab… dan melampias nafsu jerk…

sekian komen ikhlas dari saya ..

TONGKAT AJIMAT MADURA BERWARNA HITAM ATAUPUN PUTIH ADALAH SAMA FUNGSINYA CUMA YANG HITAM AKAN NAMPAK LEBIH JELAS JIKA ADA MASALAH KEPUTIHAN…..

Tongkat Ajimat Madura Asli™ Online

CARA MEMBUAT TEMPAHAN

Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit

1. Bankin RM35 ke Akaun :

Nama : Saiful Bahri
Nama Bank : Maybank Berhad
Acc No : 1050 1975 1614
( 3rd Party Email Address : sales@kedai-lelaki.com )

2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : O19-222 8989
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk : TAM

Contoh :- Ahmad Bin MohamadNo 2, Jalan P/9a, Kawasan Perusahaan Sek 13, 43650 Bandar Baru Bangi Selangor,RM35, 10.00AM, 050111, TAM

PERINGATAN

“WANITA YANG MENGANDUNG ADALAH DILARANG UNTUK MENGUNAKAN TONGKAT AJIMAT MADURA KERANA DITAKUTI SUKAR UNTUK MELAHIRKAN ANAK. INI ADALAH DISEBABKAN FARAJ YANG SEMPIT AKAN MENYUKARKAN KELAHIRAN”

TONGKAT AJIMAT MADURA MENDAPAT KELULUSAN DARI DEPARTMEN KESIHATAN REPUBLIK INDONESIA

Dibawah Pembinaan dan Pengawasan Departemen Kesehatan RI
Here’s the must rapid acting medical herbs from Madura, Indonesia, specially formulated for ladies who wants develop then full potential. The Composition at this wonderful Medical herbs at made from traditional purest pharmaceutical quality herbs found only in Madura Island Indonesia.

This secet formula was perfected and skillfully blended with newly discover ingredients into high potency formula to give the following effects:

 

– to stimulate and intensity mutual excrement during course.
- To eliminate vaginal white discharges (Luecorrhoea) and brush unpleasement vaginal odour the usually accompanies a sticky. Whitish vaginal discharge with most men find it very repaltive
- Retief from internal irritations in vagina causes discomfort
- Ideally suitable to be used by ladies who crabes to accomplish their fully potensial because the medical herb will reduce excestive liquid substance in the vagina. Keeping it just most an receptive to proud maximum sexual pleasure for both participanst.

DAPATKAN TONGKAT AJIMAT MADURA SEBELUM MALAM ANDA DIBAYANGI MIMPI NGERI……


VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
Cara Mudah Ketatkan & Sempitkan Faraj, 5.5 out of 10 based on 2 ratings

Originally posted 2011-11-01 04:34:45. Republished by Blog Post Promoter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>