Mesti Baca : Vimax Canada yang Original di Malaysia

vimax canada

vimax canada

HATI-HATI BILA BELI VIMAX

DISCONTINUED PRODUCTS

————————————————————————————————————————————————

MAKLUMAN : Kami di Kedai-Lelaki ( bukan kedailelaki. com – peniaga lain ) tidak lagi menjual sebarang produk pil atau kapsul keluaran luar negara seperti Vimax, VigRx, Sinrex, Semenax, Pro-Solution, ExtenzePills, Pharmiapenis dll. kerana terlalu banyak produk tiruan di pasaran. Ramai pengimport yang mengatakan produk yang mereka bawa masuk ke Malaysia adalah tulen. Hakikatnya lebih 90% adalah palsu. Lagipun pihak KKM & Kastam selalu memantau dan menyekat produk sebegini dari masuk ke negara kita. Demi menjaga kesihatan pengguna kami di kedai-lelaki ( bukan kedailelaki. com – peniaga lain ) mengambil keputusan untuk tidak menjual produk tersebut.

————————————————————————————————————————————————

Wow besarnya abang punya! Itulah kata-kata yang terkeluar daripada seorang isteri setelah suaminya mengamal vimax original selama 4 bulan. Tidak tergambar dengan kata-kata, gembiranya sang suami kerana inginkan awang yang besar selama ini tercapai setelah mencuba beberapa produk dipasaran termasuk terbeli vimax tiruan biru putih yang dipercayai mengandungi steroids.

banana

Vimax memang sudah terbukti berkesan memanjang zakar,membesarkanya ke saiz yang diidam secara alami. Oleh kerana popularnya produk inidiseluruh dunia ramai penjual ubat tiruan ingin mengambil kesempatan dengan menirunya. Kebanyakan penjual vimax tiruan ini hanya mementingkan  keuntungan semata-mata. Ramai penjual vimax tiruan terdiri daripada golongan terpelajar dan ramai yang mendakwa mempunyai kepakaran dalam pelbagai sehingga Pak Lebai pun mengaku ada kepakaran dalam bidang perubatan.

Pelbagai dakwaan yang mereka buat, yang menghairankan ramai sanggup menipu demi wang semata-mata tanpa tanggungjawab sosial kepada pelanggan. Pada zaman teknologi dimana manusia boleh mendapat maklumat dengan cepat. Akhirnya tembelang mereka sedikit demi sedikit terbongkar dek kerakusan mencari keuntungan semata-mata dengan jalan bengkok.

Oleh itu, pelanggan dan bakal pelanggan harus mengkaji sumber penjual vimax sebelum membelinya. Anda boleh dapatkan penjelasan lanjut daripada web official vimax iaitu pillsexpert.com . penjual vimax tiruan sering mendakwa mereka adalah penjual sah dan mendapat bekalan daripada canada tetapi sebenar bekalan didapati bukan dari canada tetapi daripada belakang dah

Oleh kerana ramai yang email bertanya apa bezanya vimax yang tidak original dan yang tulen. Mari kita buat penyelidikan sedikit vimax tiruan daripada china.

1. Kapsul vimax tiruan berwarna biru putih.Berhati-hati juga dengan warna kapsul yang lain kerana penjual vimax tiruan akan sentiasa mencari helah untuk menjual vimax tiruan ini.

Mari lihat salah satu gambar vimax tiruan seperti gambar dibawah:

tyrannypill

2. vimax tiruan biasa akan direpack dalam kuantiti yang kecil 10 biji 20 biji dan sebagainya. Manakah asal vimax biru putih.Asal vimax biru putih daripada kotak dibawah ini.

tyranny vimax tiruan dan palsu

fake-vimax-in-malaysia

3. Melalui kotak inilah vimax dimasukkan kedalam botol dan dijual menggunakan jenama vimax daripada canada.

4. Vimax tiruan akan meninggalkan kesan mendadak seperti makan viagra dan ketegangan yang cepat

5. Vimax tiruan xelalu akan di claim dengan pelbagai versi seperti daripada canada,usa,asia,singapore. Bila ditanya kenapa banyak versi? Jawapan budak sekolah akan diberikan seperti orang asia tidak sesuai untuk vimax dari US atau Europah.Kuat sangat dan sebagainya.

6. Vimax tiruan akan disokong dengan ujian lab. Mengapa perlu ujian lab local,jika vimax tersebut tidak berbahaya.apakah ujian daripada pengeluar tidak cukup

7. Vimax tiruan dijual dengan harga murah.

8. Menggunakan link atau url pengedar vimax asal untuk memberi keyakinan kepada pembeli.

9. Makan sekarung atau seguni pun ,kesan tak panjang dan besar.

10. botol tidak berkualiti,label tidak berkualiti dan tiada batch no.tiada surat lantikan sebagai pengedar sah daripada web site vimax original

This entry was posted in Uncategorized and tagged besarkan zakar, ciri vimax asli, gambar lucah, gambar seks, main lama, pancut awal, pengedar vimax original, persetubuhan suami isteri, petua tahan lama, POSISI SEKS, produk panjang zakar, seks dan suami, SEKS HEBAT, seks lama, SEKS MELAYU, TAHAN LAMA, teknik jimak, tusukan zakar, urut zakar, vimax china, vimax malaysia, vimax original, vimax tipu, vimax tiruan, Zakar Besar, zakar panjang, zakar tiruan.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Mesti Baca : Vimax Canada yang Original di Malaysia, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Originally posted 2011-07-02 12:03:54. Republished by Blog Post Promoter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>