VIMAX Formula Herba Untuk Kesihatan Lelaki

Apa Yang Best Sangat Pasal Vimax ?

Label: vimax herbs, vimax canada, vimax original, vimax asli, vimax tiruan, vimax asia, vimax malaysia, pillsexpert, vimax.my, vimax.com.my, vimax myidaman, vimax adamdanhawa, vimax jantanhebat, vimax kedaiwan, vimax seks2u, vimax lelakikuat, vimax kedah2u, vimax zaisuria, vimax zamall, vimax kedailelaki, vimax produklelaki, vimax kedaidewasa

Vimax adalah makanan tambahan (atau Food Supplement) untuk para lelaki. Ianya 100% diformulasi dan diperbuat daripada herba-herba terhebat.

Vimax terdiri daripada formulasi herba-herba terbaik seperti Epunedum Sagitum (Horny Goat Weed), Ginkgo, Ginseng, Saw Palmetto, Cayenne Fruit untuk menjadikannya Pil Herba No 1 untuk para lelaki.

Dengan amalan Vimax, lelaki mampu keluar dengan lebih YAKIN dan KONFIDEN . Dan ini adalah bersifat KEKAL .

Vimax memberikan kesan dan faedah yang KEKAL

.

Maklumat Herba Vimax


Epimedium Sagittatum atau Horny Goat Weed

Dikenali di China sebagai Yin Yang Huo. Doktor perubatan yang terbaik di China melaporkan herba ini mampu mencetuskan libido di samping meningkatkan fungsi ereksi. Digunakan untuk mengembalikan tenaga seksual di samping keletihan yang melampau. Secara amnya, ia berfungsi dengan membebaskan testosterone yang membenarkan anda memiliki kehendak seksual dan tenaga batin yang tinggi, di samping menambah sensasi seksual dan fizikal.

Cayenne Fruit

Digunakan untuk mencegah penyakit serta mengawal keseimbangan pengaliran darah. Ia juga mampu mencegah angin ahmar dan serangan sakit jantung dengan meningkatkan keaktifan jantung (bukan tekanan darah). Ia juga berupaya membina semula tisu – tisu yang lemah serta membantu dalam mencegah keletihan.

Ginkgo

Kegunaan ginkgo dalam perubatan telah wujud sejak 5,000 tahun dahulu dalam amalan perubatan China. Herba ini mampu membantu otak, sistem saraf utama  dan gejala mati pucuk. Ginkgo dikenali kerana mampu meningkatkan aliran darah ke dalam otak yang mana membantu kepada fungsi mental. Herba ini juga meningkatkan aliran darah ke dalam sistem zakar yang mana turut meningkatkan fungsi seksual.

Saw Palmetto

Dikenali mampu merangsang libido yang rendah dalam lelaki, di samping meningkatkan tenaga seksual. Ia juga meningkatkan kefungsian seksual dan kehendak serta di samping mengurangkan paras kolestrol dan asid lemak di dalam darah.


Ginseng

Digunakan untuk mendapatkan tenaga tambahan. Sekumpulan saintis Rusia mendapati Ginseng merangsang aktiviti fizikal dan mental dan mempunyai kesan yang positif terhadap kelenjar seks dan menambah prestasi. Digunakan untuk merawat gejala mati pucuk di mana ia mengawal keseimbangan tekanan darah di samping merawat dan membaiki sistem badan.

Ia juga menyumbang kepada perkembangan tisu – tisu sarah. Satu elemen penting di dalam ginseng ialah ginsenosides yang mengubah aliran darah ke otak dan sistem zakar. Ginseng juga membantu kepada masalah ketidaksuburan dan ejakulasi pra matang

.

Bilakah keputusan maksimum dapat dilihat ?

MINGGU 4: Dalam beberapa minggu perubahan ketara akan kelihatan di mana keluasan zakar anda  dan pembinaan lebih panjang berkekalan

MINGGU 8: Kemudian, selepas sebulan atau dua, anda akan menyaksikan satu perubahan dalam  kepanjangan zakar anda dan sekali lagi anda akan perhatikan zakar lebih besar dan lebih tebal.

MINGGU 9+: Perubahan ketara di mana saiz yang lebih panjang dan besar seperti yang
anda idamkan dan mimpikan selama ini.

.

Adakah terdapat sebarang kesan sampingan akan dialami?

Jawapan adalah TIDAK. Vimax Pills dibuat dari 100% bahan semula jadi. Ia adalah satu  formula herba yang selamat yang tidak memerlukan preskripsi doctor. Apa yang anda perlukan ialah anda perlu minum air suam dengan kadar yang banyak. Vimax 100% Herba Selamat Dan alam bahan-bahan semulajadi.

Setiap unit Vimax yang diimport dari Canada yang berada di dalam pasaran dipek dan dipasarkan 30 kapsul di dalam botol. Tiada proses pembungkusan semula atau repacking terlibat, produk Vimax yang dipasarkan adalah seperti mana yang diimport dan dibekalkan oleh pihak prinsipal Vimax (pillsexpert.com). berkapasiti  100cc/ 80 cc untuk bekalan suplemen selama 30 hari/ 1 bulan

Untuk mengetahui maklumat lanjut tentang Vimax Canada Original ni bolehlah klik imej di bawah:-

.

vimax herbs, vimax canada, vimax original, vimax asli, vimax tiruan, vimax asia, vimax malaysia, pillsexpert, vimax.my, vimax.com.my, vimax myidaman, vimax adamdanhawa, vimax jantanhebat, vimax kedaiwan, vimax seks2u, vimax lelakikuat, vimax kedah2u, vimax zaisuria, vimax zamall, vimax kedailelaki, vimax produklelaki, vimax kedaidewasa

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Originally posted 2011-10-08 05:17:30. Republished by Blog Post Promoter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>